Bakı 28°C
USD - 1.7010
EUR - 1.9120
RUB - 0.026
9169
az

Fil nəcisinə düşən adam boğulub öldü - Eşitdikdə inanmayacağınız faktlar

15:5022 Yanvar, 2019
1813
  • A
10) Ekizini oldurerken ozu de oldu

    Marco ve Roberto de Solisa adlı iki qardaş, bir-birinden nifret edirdiler. Roberto’nun tez-tez ozu ile pis reftar etmesine eseblesen Marko, qardasini basindan tapanca ile ataraq oldurur. Buraya qeder her şey normal olabiler.

Lakin bu iki qardasin bir-biri ile yapisiq ekiz qardaslar olmasi ve eyni orqanlari paylasmalari Macronun da olmesine sebeb oldu. Sebeb ise Roberto’nun ölümünden 5 deqiqe sonra, bedendeki qanin hereketinin dayanmasi oldu. Belelikle Macro qardasini oldurmekle bereber hem de intihar etmis oldu.

9) Kola acarken olen usaq.

    New Hempshere eyaletinde on yaşındaki bir usaq kolasını mismarla açmaga çalışarken olmusdur. Kolanın içindeki qazin sixilaraq aniden acilmasi ile usagin elindeki mismar onun bogazina batmis ve olmesine sebeb olmusdur.

8) Ozunu girov goturen qadin.

    1983-cu ilde San Diego’da bir qadin univermaqdan ogurluq etmeye calisarken polisler terefinden tutuldu. Polislere eyer onu buraxmasalar nefesini tutaraq ozunu oldureceyini deyen qadin, olene qeder nefesini tutmus ve ozunu oldurmusdur.

7) Saqqalına basıb ölen adam.

    Avstriyali Hans Steininger 1.4 metrlik saqqalı ile meşhur olmuşdur. 1567-ci ilde Steininger, yasadigi qesebede cixan yangina komek ucun gederken sehven saqqalına basir ve yixilarken boynu qirilir. Neticede yerindece olur.

6) Fil necisinde bogulmaq

    Amerika’da bir zoo parkda isleyen fil baxicisi temizlik ederken filin aniden necis ifraz etmesi neticesinde altinda qalaraq can verir.

5) Bacariqsiz qatil.

   Khay Rahnajet adinda Iraqlı bir terorist içine bomba quru olan paketi poct vasitesi ile sui-qesd unvanina gönderdi. Paketin ustunde lazimi qeder poct pulu olmadığı uçun servis paketi geri gonderir. Paketi alan terorist paketde bomba qurulu oldugunu unutaraq paketi acir ve bombanın partlaması ile parçalanaraq ölür.

4) Masaj ederken oldurmek.

   Turkiyenin Erzurum seherinde berber rahatlatmaq düşüncesi ile musterisinin basina masaj etmeye baslayir ve aniden musterinin basini saga-sola cevirir. Neticede adamin boynu qirilir ve oradaca olur.

3) Kola qutusu terefinden olen adam.

   Amerika'da 1995-ci ilde Kola qutusuna pul salamyib pulsuz icki almaq isteyen bir adam qutudan aniden atilan kolanın basina deymesi neticesinde oldmusdur.

2) Nezaketliliyi uzunden olen adam.

   Astronomiya elminde boyuk kesfler eden Tycho Brahe adinda Danimarkalı alim tualete getmediyi uçun ölmüştür. 16. esrde yemeyini bitirmeden sufreden durmaq hormetsizlik olaraq qarsilanirdi.Buna gore de yemekden evvel tualete gedilmeli idi. Tycho Brahe devet olundugu bir merasime getmezden evvel tualete girmeyi unutdu .Yemekde hedden artiq icki qebul eden Brahe tualete getmeye icaze isteye bilmir.Neticede sidik kisesi partlayir ve 11 gün agri çekdikden sonra olur.

1) Menasizca olen insan.

   New York'un işlek kucelerinin birinde bir avtomobil yoldan kecen yayani yavasca vurur.Yere yixilan yaya qalxmaq isteyerken yoldan keçen bir nefer eyer qalxmasa sigortadan lazimi qeder pul alabileceyini deyir.Yaya da yaralanmis kimi ederek yerden qalxmir. Avtomobil sürücüsü ise yayanın olduyunu dusunerek qacmaq isteyir ve avtomobil ile yerde duran yayanin ustunden kecir.Neticede adam cox pis veziyyetde can verir.

Oxu24.com

ŞƏRHLƏR

BÖLMƏNİN ÇOX OXUNANLARI

Qadın namaz qılarkən qapı açıldı, onun başına gələnlərə inanmayacaqsınız-VİDEO
Sosial yardım almaq istəyənlərə şad xəbər: Artıq bu tələb yoxdur +VİDEO
Güllələnən məşhur ekstrasens Rəşad Atakişiyevlə bağlı proqnoz veribmiş — ŞOK VİDEO

“WhatsApp”da yeni funksiya yaradıldı

18+

Bakıda ŞOK İNTİHAR: tənha kişi küçədə özünü asdı
Əlində ölü delfin küçədə gəzən kişi tutulub  -  VİDEO
Ucar rayonunun kəndləri bir neçə saatdır işıqsız qalıb
50 koronavirus mutasiyasından əziyyət çəkən xəstə öldü
Həbsdə olan vəkil Sümbülə Əliyeva 270 min manatlıq mənimsəmədə ittiham olunur